Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

Speciale aandacht voor:

Cubics en Contour de Twern

Cubics met pay offCubics realiseert zowel fysieke en digitale werkplekken, als omgevingen om te ontmoeten en te ontspannen, ongeacht de grootte van je organisatie of het type branche. Van het bedrijfsleven, tot het onderwijs, de overheid, de zorg en horecaondernemingen. 

Samenwerken is van alle tijden. Een optimale samenwerking ontstaat wanneer mensen fysiek bij elkaar komen en hierbij digitaal ondersteund worden met een IT-oplossing waarmee iedereen op een veilige manier creatief en productief kan zijn.  

Al sinds 1933 is Cubics gespecialiseerd in diensten en producten die bijdragen aan prettig werken. Vandaag de dag kun je bij Cubics terecht voor alles wat komt kijken bij het genereren van een optimale werkomgeving. Of het nu gaat om een projectinrichting of een IT-vraagstuk, onze specialisten begeleiden het proces van ontwerp tot realisatie en wij nemen hierbij alles uit handen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen keurmerk of label dat je zomaar aan een organisatie hangt. MVO is de balans in een onderneming tussen mens, milieu en winst. Niet praten maar doen. Bewegen is belangrijk en dat wordt door ons niet alleen gemotiveerd met dynamische werkplekken… Cubics sponsort Ijshockeyclub Tilburg Trappers en is business partner van Willem II.

Verder zet Cubics zich in voor meerdere goede doelen waaronder Kika, Stichting Daarnah, Inloophuis Midden-Brabant en het Ronald McDonald huis. Als ambassadeur van de Stichting Daarnah leveren wij een bijdrage aan het gezamenlijke doel om mensen met hersenletsel een passende arbeidsplaats te bieden. 

Wij zijn erg blij dat we nu ook als partner bij kunnen dragen aan de activiteiten van Contour de Twern. Want waar deze organisatie voor staat en waar zij zich voor inzetten, daar hebben wij veel bewondering voor!

Website: www.cubics.nl 

Leen Bakker en ContourdeTwern

Leenbakker logoWij, Sandra en Ronald Westerveld, zijn trotse eigenaars van de mooiste Leen Bakker winkel van Nederland gevestigd in de monumentale AaBe Fabriek. Van de 170 winkels heeft Leen bakker 4 franchisers en daarvan zijn wij er één van. Wij voeren het totale assortiment op het gebied van wonen en decoratie, slapen, gordijnen, vloeren en hebben in het seizoen een uitgebreide tuincollectie. Wij werken dagelijks samen met ons trouwe team om winkelen echt leuk te maken. Wij geven persoonlijke aandacht en maken er een feestje van. Een ervaring die je moet ervaren. Niet allen de consumenten ervaren dat wij een "net een beetje anders"-winkel zijn maar ook de zakelijke klanten weten ons steeds meer te vinden. Wij verzorgen veelzijdige projectinrichting voor oa vakantieparken, studentenhuisvestiging, woningbouwverenigingen, horeca, makelaars, tijdelijke huisvesting en zorginstellingen. Wat de wensen ook zijn, wij ontzorgen volledig tijdens de uitvoering van een project.
Niet geboren maar inmiddels bijna 20 jaar wonend in Tilburg, zijn wij echt gaan houden van de stad en haar inwoners. Naast de dagelijkse zorg voor onze medewerkers en bezoekers vinden wij het ook heel belangrijk, daar waar het kan, iets te doen voor de medemens.  Een aantal jaren geleden hebben wij de actie "thuis-in-Tilburg" opgezet.. Als Leen Bakker zijnde verkopen wij alles voor in en om je huis maar voordat je kunt gaan inrichten moet je natuurlijk wel eerst een thuis hebben.. En jammer genoeg zijn er velen, ook hier in Tilburg, die dat niet hebben. Met Het project thuis-in-Tilburg hebben we veel geld opgehaald voor de organisatie die tegenwoordig Sterk huis heet. En nog dagelijks steunen wij de dames en heren van Sterk Huis. Maar ook andere sociale instellingen zoals "Quiet" dragen wij een warm hart toe en helpen wij waar we kunnen. Daar waar wij kunnen helpen doen we dat graag. Waarom? Omdat het kan en omdat het nodig is.

We zijn blij dat we zijn aangesloten bij de Raad van Advies van ContourdeTwern. We willen graag als partner samen met andere bedrijven meedenken en advies te geven bij nieuwe activiteiten en ontwikkelingen. Want alleen kunnen we een beetje, maar samen bereiken we meer !

Leukste Bedrijfsuitje Heel Tilburg bakt

Een zoektocht naar de meest getalenteerde bakkers van een verzorgingshuis!

We dagen bakteams uit om de lekkerste en mooiste baksels te maken!

Acht teams a 7 cliënten (bewoners samen met vrijwilligers van bedrijven) gaan de strijd met elkaar aan, om in opdracht de beste, mooiste, origineelste en lekkerste taart te presenteren.

Een vakjury zal de prestaties beoordelen op samenwerking, smaak en originaliteit.

Na afloop gezamenlijk taart eten!

Data 2020 Bedrijven Raad van Advies Bijeenkomsten ContourdeTwern

Wilt u een keer een Raad van Advies bijeenkomst bijwonen van ContourdeTwern? Dat kan!

De Raad van Advies is een netwerk van ca. 40 aangesloten bedrijven uit de regio Midden Brabant. Zij komen vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid ca. 3 x per jaar bijeen om mee te denken en te luisteren naar diverse maatschappelijke thema's.

De eerst volgende lunch bijeenkomst is op 9 juni van 11.30-14.00 uur een lunchbijeenkomst bij FujiFilm met als thema armoede. Op 6 oktober is de informele VIP voor ontvangst voor Beursvloer Tilburg. Aanvang 12.30 uur, einde 13.45 uur in het Willem II stadion.

Daarna volgt 12 november een diner bijeenkomst, aanvang 16.30 uur en einde om 19.30 uur.

Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony's Chocolonely

Tony Chocolonely heeft recent voor het bedrijven netwerk van ContourdeTwern zijn eigen verhaal vertelt tijdens de MVO bedank- en inspiratielunch in Tilburg.

Maart 2018 is zijn eerste boek verschenen en dat willen  we u niet onthouden:

Het eerlijke verhaal van een revolutionaire reep

Als drie journalisten iets willen doen aan de hartverscheurende situatie van twee miljoen kindslaven op Afrikaanse cacaoplantages, komen ze er al snel achter dat een aanklacht tegen machtige westerse chocoladeproducenten weinig zin heeft. Ze besluiten zichzelf aan te klagen, als gewetenloze chocoladeconsumenten. Wanneer de rechter hen vrijspreekt, weten ze dat het tijd is voor een onorthodoxe aanpak: ze gaan zélf slaafvrije chocolade maken. In 2005 ligt de eerste reep van Tony's Chocolonely in de schappen. Terwijl de chocoladerebellen naarstig proberen om hun reep honderd procent slaafvrij te krijgen, koopt een ondernemer het merk en maakt er een internationaal verkoopsucces van. Op weergaloze wijze groeit het journalistieke project uit tot een hippe, sociale onderneming die zich ten doel stelt consumenten bewust te maken van wat ze eten. Zo klein als ze zijn, proberen de Tony's de complete keten te veranderen, van boon tot reep, in de hoop dat op een goede dag de grote producenten hun voorbeeld gaan volgen.
Dit is het verslag van een ongekend ondernemingsproject: over het vasthouden aan idealen, ook al is de werkelijkheid nog zo weerbarstig. Een waargebeurd verhaal dat smelt op de tong en leest als een spannend jongensboek.

Teamdag Rabobank

Lentebeleving

Recent is het team Business Support van de Rabobank Tilburg e.o. aan de slag gegaan bij 't Hooge Veer aan de Bredaseweg in Tilburg. ContourdeTwern had de organisatie van deze dag op zich genomen.'t Hooge Veer als zorginstelling had een middag met Lentebeleving georganiseerd voor 75 cliënten inclusief familie en begeleiders en kon extra vrijwilligers goed gebruiken. 

Veel cliënten met een geestelijke en/of fysieke beperking komen nagenoeg niet buiten, dus de lente werd in huis gehaald met foto's, aankleding, bloemen, traktaties en een heus konijn. Met veel enthousiasme werd dit alles verwelkomd. Wat het voor ons bijzonder maakte is dat we met kleine dingen deze lieve mensen een hartverwarmende middag konden bezorgen. 

Zo vertelde een familielid dat het bezoek tijdens deze activiteit zo snel voorbij ging, omdat het zo leuk en afwisselend was.  

Een bewoner vertelde de hele middag hoe leuk ze het vond en hoe lekker de koffie met muffin smaakte. 

De medewerkers van Rabobank Tilburg eo werden geraakt door het enthousiasme, de betrokkenheid en de warmte van de medewerkers van Amarant ‘t Hooge Veer.  ‘ Ze zijn zo begaan met de bewoners en willen er alles aan doen om hen een mooie middag te bezorgen. Dit gaf mij  energie om hen hierbij te mogen helpen. Het was een erg leuke middag’.

Aandacht voor onze partners

Onze partners bestaan uit een diverse groep enthousiaste bedrijven  die Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Tilburg een warm hart toedragen.

 

 • Aces Direct

 • Avans Hogeschool

 • Logo Bemu Plus 2016

 • de Bibliotheek Midden Brabant

 • Bonheur Horeca groep

 • Club Pelikaan

 • Coffee3 nieuw

 • Communicatie

 • comp x

 • Contour de Twern

 • Cubics met pay off

 • Daamen de Kort van Tuijl

 • deko verdivas

 • Designer illusions

 • Frijters vormgeving

 • Fujifilm

 • Gemeente Tilburg

 • Gemoro

 • Godding en co

 • Goed beter Bertens

 • inge guffens media

 • instituut broers

 • Interpolis

 • KPMG

 • LB logo lang AB

 • Leystromen

 • logo Lisdonk

 • Logo LF

 • Manneartsappels

 • MK fotografie

 • Rabobank

 • SociaalKrachtig

 • logo tessapersijn eigenzinnigefotografie

 • the impro company

 • Tilburg com

 • tiwos

   

  Volg ons op: